avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

Din luna noiembrie 2016 se tot amana cauza in proces dotorita lipsei raportului de expertiza deorece expertul nici pina in prezent nu a depus raportul.
Legal ce se poate face ca expertul sa fie obligat sa depuna acest raport sau ce se poate face in acest caz.
Mentionez ca expertul a fost la fata locului in luna septembrie 2016 a efectuat masutatorile in prezenta mea si a parti adverse promitind ca la primul termen va depune raportul.
Cel mai recent răspuns: dumitrud , utilizator 14:46, 28 Iunie 2017
puneti in vedere instantei sa-i aplice amenda.daca nici atunci nu il depune solicitati inlocuirea acestuia
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un ... p649 p649 Buna ziua, As avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un proces civil. La termenul anterior instanta a pus in vedere partilor sa achite onorariul ... (vezi toată discuția)
Expertul silvic, nu depune la dosarul de la judecatorie, răspunsul ... NICULIN NICULIN Expertul silvic, nu depune la dosarul de la judecatorie, răspunsul la obiecțiunile încuviințate la raportul de expertiză. A fost numit un expert silvit ... (vezi toată discuția)
Eroare expertiza contabila tanis tanis Am un proces pe rol cu o asociatie de proprietari si am cerut in instanta un expert contabil pentru recalcularea listelor de intretinere pe ultimi 3 ani,un an ... (vezi toată discuția)