avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie in luna tatalui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie in luna tatalui

buna ziua! sotul meu si a despus cererea de intrare in indemnizatie in a 24 luna ( luna tatalui) la angajator, incepand cu data de 10 iunie, insa angajatorul nu i a dat nici pana in momentul de fata decizia de suspendare pe o luna de zile , iar sotul meu nu poate depune dosarul pentru acordare indemnizatie .
ce se mai poate face in cazul acesta? nu stim daca s a operat ceva in Revisal, totul se amana de pe o zi pe alta , iar decizia de suspendare nu apare.

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 11:08, 29 Iunie 2017
Sotul Dvs. a depus cerere pentru suspendarea CIM, inclusiv copie dupa certificatul de nastere al copilului la Angajator ?

Cererea trebuia inregistrata si aprobata de angajator, sotul primeste o copie.

Copia dupa cererea de suspendare CIM sotul merge la agentia de plati sa spuna ca doreste sa beneficieze de o luna concediu platit pentru ingrijire copil, poate pana atunci andajatorul intocmeste decizia de suspendare CIM, inregistreaza in revisal si va intocmeste adverinta cu veniturile pe ultimile 12 luni din 24 de luni.

Nu uitati sa mergeti la agentia de plati sa va inchideti dosarul pentru indemnizatie ingrijire copil, daca doriti sa beneficiati de concediu fara plata in luna sotului trebuie sa anuntati angajatorul si agentia de plati.
... insa angajatorul nu i a dat nici pana in momentul de fata decizia de suspendare pe o luna de zile , iar sotul meu nu poate depune dosarul pentru acordare indemnizatie . ....

Puteti sesiza ITM-ul cu privire la aceasta problema.
" sotul meu si a despus cererea de intrare in indemnizatie in a 24 luna ( luna tatalui) la angajator, incepand cu data de 10 iunie, insa angajatorul nu i a dat nici pana in momentul de fata decizia de suspendare pe o luna de zile , iar sotul meu nu poate depune dosarul pentru acordare indemnizatie "

Cererea a fost aprobata, inregistrata si sotul trebuia sa primeasca o copie ? La ITM va cere dovezi ! Sotul ce dovezi are ? merge la serviciu ? sau sta acasa ?
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2017
Samoila Georgeta P.F.A., Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului pentru cresterea copilului auratop auratop Buna ziua.Am si eu o intrebare privind acest subiect.In data de 6 aprilie intru in concediul de crestere si ingrijire copil.Angajatorul m-a chemat sa-mi rezolv ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)