avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dŕepturile tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dŕepturile tatalui

Ce pasi trebuie de urmat cand îmi este blocat ( de catre mama) dreptul de a-mi petrece timpul alaturi de fiul meu 13 ani, drept semnat in fața notarului
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 10:48, 29 Iunie 2017
Buna seara,
Sa va adresati unui executor judecatoresc si directiei de Asistenta Sociala de la Primarie!
Incercati intai prin buna intelegere si apoi va puteti adresa instantei.
anuntati politia si DGSPC_ul
Ptr un sfat pertinent va trebui sa detaliati cum anume se manifesta blocajul de care va plangeti. Totusi, faptul ca dintr-un motiv sau altul, nu reusiti sa va exercitati programul de legaturi personale cu minorul (desi aveti aceasta intentie), este in primul rand de competenta unuI executor judecatoresc, cf Art 910-913 CPC.
Fiul dvoastra vrea sa se intalneasca cu dvoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura 912 cpc ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! are cineva experienta in derularea procedurilor cf art 912 cpc in cazul refuzului minorului de a respecta dreptul la vizita? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minori vicente73 vicente73 buna seara .am primit un tip de solutie de la judecatorie in legatura cu programul de vizita..ma puteti lamuri ce inseamna?Tip solutie: Admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
Program vizita preluare minor nerespectat. cum reconstruiesc ... Tatăl nerezident Tatăl nerezident Program vizita preluare minor nerespectat. Cum reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu..?! A trecut aproape 1 An de când refuza aceste vizite nici ... (vezi toată discuția)