avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxele de impozitare
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxele de impozitare

Buna ziua! Am inteles ca pentru intreprinderile cu un venit anual ce nu depaseste 100000 euro si cu un numar de lucratori ce nu depaseste 9 au unele beneficii. De asemenea este un regim special, care permite ca rata de impozitare sa fie de 3%. Pute-ti imi da o informatie despre ce merge vorba, si care intreprinderi pot profita de acest fapt?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:56, 29 Iunie 2017
Ce ati scris este partial corect. Mai multe detalii aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declartii pfa analici analici Buna ziua la un cabinet notarial (PFA) ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 mai? Am inteles ca declartia 200 dar nu stiu sa o completez (am citit dar nu ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva rodaf rodaf Buna ziua, Este obligata o societate comerciala sa devine platitoare de TVA cand a depasit plafonul de 65000 euro ? patronul nu ar vrea sa se complice nu ... (vezi toată discuția)
Trecere la impozit micro rodia rodia Buna ziua, Am urmatorul caz: Societate prestatoare de servicii care atunci cand s-a introdus impozitul forfetar era microintreprindere si a platit conform ... (vezi toată discuția)