avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare contract de vanzare cumparare teren..facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare contract de vanzare cumparare teren..facut de mana cu martori

Buna ziua...acum 8 ani am cumparat unteren cu un act 9contract de vanzare cumparare 0 de mana cu 3 martori...intre timp fostii proprietari au murit...la fel si 2 din cei 4 copii ai lor...pot sa legalizez in instanta acest act??? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kaaba , utilizator 10:24, 4 Iulie 2017
Nu, trebuie sa aveti cel putin 10 ani de posesie.
De ce nu ati facut actul la notar?
Buna ziua...nu am legalizat actul deoarece eu nu am fost in tara...si batranii s-au stins unul dupa altul...si asa cheltuelile de inmormantare au fost suportate de familia mea...fara pretentii...un act crestinesc...10 ani posesie= uzucapiune??? sau este o alta actiune in instanta??Multumesc...=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de proprietate roburtr roburtr Buna ziua. In urma cu 5 ani de zile am cumparat de la cineva un teren intravilan.. La momentul cumpararii am facut un precontract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)
Anulare testament in care nu sunt parte vladutza50 vladutza50 Buna ziua, cum pot anula un testament pentru lipsa de discernamant a celui care l-a facut, in conditiile in care eu nu sunt parte in el. Concret: am avut grija ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren, casa tina.04 tina.04 Bunica mea a primit in urma cu 50 ani un teren de la o batrana , pentru a-si construi o casa. A construit casa, are autorizatie de constructie, dar terenul ... (vezi toată discuția)