avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj apartament

buna seara.sint divortata.nu am partajul facut.am vorbit cu un avocat si mia explicat ca si daca fac partajul si poate judecatorul imi da mai mult de jumatate din casa aducind acte doveditoare ca este casa cumparata din banii mei daca ex sotul nu vrea sa vinda nu pot face nimic.decit sa vina un evaluator si sa evalueze casa la o suma mai modica si atunci pierdem amindoi.problema mea este ca eu am si baiatul cu handicap si nu am unde ma duce in alta parte,pentru ca nu am pe nimeni,el are si unde locui dupa si familia linga el.vreau sa va intreb.pot face un imprumut la o banca pt a imi cumpara o casa cu garantie imobiliara?va multumesc
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 19:57, 5 Iulie 2017
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj - dovada bunului propriu Vera10 Vera10 Buna ziua m_am casatorit in 1990 eu singura am cumparat apartament 1992 pe sentinta de divort definitiva 2001 scrie ca din 1991 lipsea de acasa ... (vezi toată discuția)
Pot trece pe numele meu partea de 50% din apartament a unuia dintre părinți, în caz de divorț, fără ca celălalt să fie de față? Horatiu79 Horatiu79 Aș dori să aflu dacă aș putea să trec pe numele meu partea de 50%din ce i se cuvine unuia dintre părinți, fără ca celalalt sa fie de față dacă ei ... (vezi toată discuția)