avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Salutare...am cumpărat acum 3 luni un golf.primul set nr rosii de o zi...am scos mai doua....ieri am făcut Rar-ul totul OK...La vremea respectiva vânzătorul mia dat certificat fiscal,datorii 0,la cateva zile am primit plic din primarie la mine ca sunt proprietaru unui golf,sa merg sa il inscriu in evidenta,dacă nu e din oficiu trecut,(nu m-am prezentat)acum ma pregătesc de numere definitive...știind ca fiscalun era valabil 30 zile...acum la ce sa ma aștept? Un sfat..multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut77777 , utilizator 19:06, 30 Iunie 2017
Depasirea termenului legal de finalizare procedura de inmatriculare,atrage sanctionarea cumparatorului
Mai exact ce a-și putea face...pai normal nu aveam cum face rar mai devreme de data asta..mai pot face ceva cu fiscalul ala...sau ce e de facut?
ionut77777 a scris:

nu m-am prezentat

De ce nu v-ati prezentat sa clarificati situatia la primarie ?
pai spunea ca dacă nu ma prezint o trece din oficiu pe numele meu...ca o venit din primăria de unde locuia vânzătorul în primărie la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Am o problema cu numerele rosii de germania bmd_adi bmd_adi salut am si eu p problema.am cumparat o masina din germania am scos nr rosi de germania si am trecuto pe adresa de romania.am si adresa de germania dar a mia ... (vezi toată discuția)
Masina straina cu al 3-lea proprietar... fara fiscal Sorin83 Sorin83 Salut, de 2 luni am cumparat o masina inscrisa in alta tara. De la cine am cumparat-o , respectivul a scos numere rosii la ea. La randul lui si el a cumparat-o ... (vezi toată discuția)