avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recoltarea de probe biologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recoltarea de probe biologice

La intrarea in penitenciar fiecarui detinut i se recolteaza probe biologice? In ce scop?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:39, 1 Iulie 2017
Nu chiar fiecaruia, ci doar unora. Scopul este pentru arhivarea profilelor genetice in Sistemului National de Date Genetice Judiciare. La urmatoarea fapta penala, pac, expertiza ADN, etc etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii prelevare probe bilogice la pedeapsa suspendare temutu temutu Am o condamnare cu suspendare insa apare urmatoarea masura referitor la prelevarea ADN-lui in hotararea definitiva penala insa nu inteleg cum se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am fost acuzat de trafic de droguri de risc și de ... Stefaaan Stefaaan Buna seara! Am fost acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc, dar nu și de consum, decât de trafic. Și am semnat un acord de recunoaștere a ... (vezi toată discuția)
Proba adn ContSters233402 ContSters233402 În baza art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul x, în vederea obţinerii şi stocării în Sistemul Naţional de ... (vezi toată discuția)