avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Buna ziua. As dori sa aflu daca as putea sa fac un credit prima casa (ca exemplu) avand in vedere ca am avut doua creante/debite la un IFN si o banca ce s.au prescris amandoua acum vreo 6-7 ani. Stiu ca trebuie sa am un salariu net de 2000 lei pt acest credit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:07, 30 Iunie 2017
Ati platit creditele sau nu?
In primul rand trebuie sa verificati daca mai sunteti in biroul de credit, daca nu le-ati platit restantele raman si vor fi raportate regulat la Biroul de Credit astfel ca baza de date va fi mereu actualizata.
Nu veti putea obtine alte credite daca nu sunteti sters din BC.
[ link extern ] /
La Biroul de credite am aflat ca sunt zero,ca nu mai am nimic acolo.
Atunci nu trebuie sa va faceti probleme ptr obtinerea unui credit, trebuie sa indepliniti criteriile de eligibilitate pentru accesarea creditului, venituri, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare situatie biroul de credit dangeorge dangeorge Buna ziua, Am avut un credit luat in 2005 care ulterior s-a prescris. Nu a fost vina mea, e mai complicat. Am consultat Biroul de Credit acum cateva ... (vezi toată discuția)
Bună seara. figurez în biroul de credite pentru o datorie către ... raindrop1 raindrop1 Bună seara. Figurez în biroul de credite pentru o datorie către un ifn online. E drept ca a fost făcut în 2018 ,am fost de acord cu prelucrarea datelor, ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)