avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! - amenintari de la un membru al familiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! - amenintari de la un membru al familiei

As dori sa intreb daca eu , care lociesc pe o strada locuita in proportie de 90% de familii apartinand aceluiasi neam ( veri, frati , unchi , fini, nasi, etc) si care am investit in locuinta toata munca de o viata , sunt amenintat cu bataia si moarte de catre unul din cei enumerati mai sus iar in momentul in care depun plangere , nimeni nu poate fi martor , care va fi soarta mea ? Celelalte familii locuitoare pe aceeasi strada ,si care nu apartin neamului respectiv ,sunt speriate de acestia si , in niciun caz nu vor depune marturie. In acest caz , cum pot fi eu protejat sau cine imi poate face mie dreptate ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 10:30, 1 Iulie 2017
sa vinzi si sa te muti daca esti proprietar! sau camera spion si filmezi si reclami...
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2017
aea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita isabela capalnas isabela capalnas Anul trecut am facut o refinantare la o banca. Am inceput sa achit din rate, pana la un moment dat cand am fost nevoita sa ma mut. Ulterior a avut loc si ... (vezi toată discuția)
Divort-copil-alt oras alina27 alina27 El si ea casatoriti.Au un copil in varsta de un an.Locuiesc la parintii lui.Ea nu are pe absolut nimeni in orasul respectiv.Ai ei locuiesc la aprox.700 km ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani pot pleca de acasa definitiv? alina94 alina94 Buna ma numesc Alina am 17 ani ,mai am o surioara in varsta de 14 ani. Problema mea este urmatoarea... am plecat de acasa impreuna cu sora mea deoarece am ... (vezi toată discuția)