avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită terț poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită terț poprit

Am o intreprindere individuala si am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica. Aceasta persoana este executată silit pentru o suma de 6000 de dolari. Am primit si eu o executare silită ca terț prin care mi se transmite ca in 5 zile trebuie sa depun in cont sau sa consemnez suma supusa popririi. Contractul de închiriere este de 100 de euro. In notificarea de la executor nu scrie suma care trebuie sa o consemnez sau sa o depun in cont. Care este suma ce trebuie sa o platesc, si daca o platesc se mai instituie poprirea?
Cel mai recent răspuns: ghinetgeorge , utilizator 08:19, 1 Iulie 2017
Suma e cea de 6000 euro
Eu trebuie sa platesc chirie 100 de euro pe lună, iar conntractul are perioada determinat si sunt terț poprit. Proprietarul este cel executat. Nu ar trebui daca platesc suma din contract executorului sa nu fie dispusa poprirea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În loc sa plătiți chirie proprietarului, aceeași suma de 100 de euro lunar, o depuneti în contul indicat de executor.
In afara de a transmite dovada platii banilor in contul indicat de executor, mai trebuie sa fac vreun demers?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terț chirias poprit ghinetgeorge ghinetgeorge Sunt in situatia de terț poprit. Relatia dintre mine si cel executat este de chiriaș. Am un contract de închiriere ce se prelungete lunar prin act ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexa231980 alexa231980 Poate angajatorul, care a trecut pe adeverinta de venit eliberata angajatului ca nu isi asuma raspunderea in cazul in care acesta nu isi achita datoriile , sa ... (vezi toată discuția)