avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... tot problema aceea cu euroins!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

tot problema aceea cu euroins!


am primit astazi de la euroins o instiintare ... nu mi se platesc despagubiri intru cat in urma verificarilor efectuate de reprezentantii euroins au rezultata mai multe neconcordante in privinta circumstantelor producerii evenimentului in raport cu cele consemnate in formularul de Constatare amiabila de accident... Ce ma sfatuiti sa fac? cele declarate in acea constatare amiabila sunt intocmai cum s au petrecut.. singura problema este faptul ca fotografiile vinovatului sunt incomplete... si asta pt ca dl inspector i a spus sa i le trimita prin mail/// si asta le a trimsi dupa ce si a reparat partial masina si dupa ce i am mai dat si 330 de ron.. pt ca nu voia sa le mai trimita.. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:21, 25 Octombrie 2009
Tocmai acest rol il are concilierea si intocmirea documentului.Vorbele sunt una (zboara), iar p.v. de conciliere ramane (proba scrisa).Si motivatiile fiecaruia pot fi validate de instanta prin hotararea in urma judecatii.
as dorii sa stiu programul de la euroins din dimitrie pompei.multumesc
ancoasa21 a scris:

as dorii sa stiu programul de la euroins din dimitrie pompei.multumesc

:yes:
Tel: 021 31 707 11
021 31 707 12
Fax: 021 31 707 14


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie in regie proprie rouacasiope rouacasiope Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubiri euroins! ajutor!!! rouacasiope rouacasiope sambata, ora 23:30... ma indrept spre casa; inaintea mea circula o dacie. vreau sa o depasesc... soferul vireaza la stanga fara sa se asigure, fara sa ... (vezi toată discuția)
Dauna masina - drumuri proaste. Virgil.P Virgil.P Salutare, De curand am avut un nefericit incident auto. Conducand pe cheiul dambovitei datorata unui gropi in asfalt pe care nu am putut sa o ocolesc mi-am ... (vezi toată discuția)