avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor inmormantare, Decedatul nu era asigurat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor inmormantare, Decedatul nu era asigurat

Buna ziua,

Vreau sa ma lamureasca cineva daca se poate primii ajutor de inmormantare, in cazul in care cel decedat la momentul decesului nu era asigurat.

Am gasit ceva pe internet cu o anumita anexa 11, si o lege care spune ca angajatorul trebuie sa ofere acel ajutor apartinatorului, decedatului.

Voi stiti ceva de asta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 00:14, 2 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand sa cititi un excelent articol pe acest subiect:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces pentru persoana neasigurată - plătitorul pentru înmormântare este asigurat în italia Morera Morera Bună ziua, Poate sora decedatului, dacă este asigurată în Italia unde locuiește, și dacă plătește înmormântarea (cel decedat nefiind asigurat) ... (vezi toată discuția)
Ajutor de stat pentru deces claudela claudela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe 30 dec socrul meu a murit. Nu avea pensie, nu era asigurat in niciun fel. Sotul si fratii lui au suportat ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare acordat fratelui decedatului andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Va multumesc de la bun inceput pentru orice sfat sau recomandare pe care mi-o puteti oferi! [i]Povestea este urmatoarea:[/i] In luna iulie 2012 ... (vezi toată discuția)