avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament din fondul locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament din fondul locativ

Buna ziua.detin un apartament din fondul locativ,din 1989 cu contract reinnoit si in prezent. La 2 camere de 43 mp platesc 100 lei chiria.problema este ca pensia este de 760 lei am un copil elev si unul dizabil (desi nu are pensie) ..apartamentul l-am imbunatatit in aceste decenii ca orice om de rand.primaria nu imi da voie sa-l cumpar..am facut cererii inregistrate insa niciun raspuns..ce trebuie sa fac ca sa cumpar apartamentul in rate si sa nu mai fiu chirias..desi am schimbat multe in casa(instalatii sanitare +electrice,ferestre pvc,usii)
Cel mai recent răspuns: Imperator , utilizator 15:08, 2 Iulie 2017
Pardon.1979 nu 1989

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli amenajare sediu sonia2 sonia2 Va rog sa ma ajutati pentru ca nu pot lua decizia corecta:asociat si administrator SRL se muta din locuinta actuala,unde era declarat si sediul societatii,in ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic blahblah blahblah In oct. 2006 am inchiriat apartamentul proprietate personala unei societati comerciale cu titlu de sediu reprezentativ. Au achitat chiria cu oaresce ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament din fondul de stat sbgkd sbgkd Buna ziua tuturor Am o nelamurire ,poate ma ajuta cineva mai in tema. Locuiesc din 1964 intr-un apartament nationalizat.Auzind ca proprietarii au fost ... (vezi toată discuția)