avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vândut apartamentul prin Prima casa dar inca nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vândut apartamentul prin Prima casa dar inca nu am primit banii. Termenul de 3 luni de zile din contract a trecut, ce se poate face

Am vândut apartamentul prin prima casa dar inca nu am primit bani ,termenul de 3 luni de zile trecut în precontract a trecut ,înainte cu câteva zile sa expire termenul am fost la notar sa semnam contractul pt că ia fost aprobat creditul la bancă,dar de 3 săptămâni nu mi-au fost livrați bani.....se mai poate anula vânzarea apartamentului dacă încă nu mi-au ajuns bani deși semnarea contractului să făcut în perioada în termenul specificat in contract,pe cf apare noul cumpărator
Cel mai recent răspuns: florindolcianu , utilizator 22:01, 4 Iulie 2017
contract de vanzare cumparare....Ieri au intrat bani,au fost facute unele greseli si la notar cat si consilierul de credit nu era prea in cunostiinte de cauza.
In momentul cand semnati contractul de vanzare -cumparare prin prima casa este un termen de 4-5 zile pana va intra banii in cont.In momentul semnarii trebuie sa verificati foarte atent nr. de cont in care va sunt virati banii. De asemenea atunci cand vi sau virat banii trebuie sa faceti o declaratie notariala in care sa specificati ca vi sau virat banii. Daca banii nu sunt virati in cont atunci vanzarea se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare Alin1978 Alin1978 Am facut un antecontract de vanzare pt o casa pt care am luat o suma de bani avans, la data la care trebuia sa semnam contractul final cumparatorul s a ... (vezi toată discuția)
Risc semnare avans fictiv credit imobiliar. buna ziua. ma confrunt ... EuuGen EuuGen Risc semnare avans \'fictiv\' credit imobiliar. Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, la care as dori un sfat/indrumare! Vand un apartament, ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare incheiat la agentie imobiliara defav defav Buna ziua , Cazul meu este urmatorul : am incheiat un precontract de vanzare-cumparare in iunie 2014 la o agentie imobiliara din Craiova pt. casa la cheie(cu ... (vezi toată discuția)