avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare despre o citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare despre o citatie

Buna ziuna , imi cer scuze daca nu am postat unde ar fii trebuit .
Ideea e in felu urmator , anul trecut am avut un mic incident auto , toate bune si frumoasa , i-am oferit pagubitului asigurarea ,masina era inmatriculata pe bulgaria.
Cei de la firma de asigurari au fost de acord sa-i plateasca despagubiri pagubitului .Problema a fost ca i-au oferit foarte putin .Omul i-a dat in judecata pe cei de la Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania (B.A.A.R) si a castigat , acum cei de la B.A.A.R au facut apel . La ce sa ma astept pe mai departe , atasez si o poza cu citatia sa ma lamuriti si pe mine de ce in dreptul numelui meu scrie "Reclamant " , pentru ca nu eu i-am reclamat pe cei de la bar :)

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2017
Pconstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pconstantin , utilizator 01:43, 3 Iulie 2017
S-a procedat legal corect, hotararea judecatoreasca o sa va fie opozabila, adica -probabil- veti obligat la plata daunelor, dobanzilor si a cheltuielilor de judecata.
Va recomand sa apelati la un avocat. Daca nu aveti posibilitati materiale suficiente, apelati la Barou pt. a vi se asigura apararea calificata.
Cum adica sa fiu obligat la plata daunelor odata ce aveam asigurare valabila dar ei nu s-au inteles cu pagubitul , practic i-au oferit prea putin , ca punct de reper , au luat suma pe care cumparatorul a platit-o pe masina , (ce-a scrisa pe contractu de vanzare) , si nu raportul de expertiza :) . De ce mai platim asigurari daca tot noi trebuie sa platim daunele ? Calitatea mea ca intervenient o inteleg , ce nu inteleg e calitatea de RECLAMANT . Practic nu eu am intentat proces !
Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2017
Pconstantin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il despagubeste, ce sa fac? crysty90 crysty90 buna ziua! detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula. acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori si eu o opinie, am fost citat in calitate ... Joe12 Joe12 Buna seara, as dori si eu o opinie, am fost citat in calitate de intervenient fortat intr-o cauza civila, avand ca obiect pretentii. Am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)