avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... solicitare informatii cadastru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solicitare informatii cadastru

Buna ziua, in baza carei legi pot formula o cerere catre cadastru pentru a obtine niste informatii cu privire la un bun imobil pe care vreau sa-l cumpar? (ex. cine e proprietarul imobilului, cine-i proprietarul scarii s.a.) este un formular tipizat sau formulez eu o cerere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalin_c8747 , utilizator 20:54, 4 Iulie 2017
Exista cerere tip pe site-ul OCPI, pentru judetul/sectorul unde se afla imobilul. Raspunsul il puteti primi prin posta electronica in 3 zile lucratoare, dar va veni mai tirziu si prin posta. Aveti grije sa trimiteti impreuna cu chitanta de achitare a sumei necesare (20 ron era pentru persoanele particulare) si factura fiscala (la posta Romana aceasta este inclusa in Chitanta! eu a trebuit sa le dau o groaza de explicatii pentru ca nu intelegeau acest lucru!!!)

Stiam insa ca doar proprietarul poate face aceasta cerere si notariatul in cazul cind o cere proprietarul. Nu cred sa puteti obtine dv. Extras de Informare pentru Cartea Funciara, dar puteti cere proprietarului sa va arate o copie, original.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2017
catalin_c8747, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de propietate DaddyEngineer DaddyEngineer Buna ziua, As dori sa aflu si eu cum se poate obtine un extras de CF in conditiile in care nu am decat un act de propietate pe numele tatalui.Si nu am la ... (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)