avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui copilului

Buna ziua!
Sunt divortata de tatal copilului meu. Mi-am refacut viata si actualul partener vrea sa treaca copilul pe numele lui.
Copilul il stie pe el drept tata. Fostul sot nu a fost si nu este prezent in viata copilului. Plateste pensia alimentara si atat. As vrea sa stiu in ce consta schimbarea si trecerea copilului pe numele partenerului meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters369380 , utilizator 12:20, 4 Iulie 2017
Doar prin procesul de adoptie, in instanta, cu acordul tatalui biologic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la pensia alimentara cozmapaunita cozmapaunita buna ziua, sunt divortata din 2009 , am o fetita de 4 ani jumate , timp in care nu am ptimit deloc pensia alimentara , am facut plangere penala dar ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? NejnecM NejnecM Buna seara am o fetita de 9 ani , sunt divortata de tatal ei biologic, El lunar are de dat o penise alimentara plus alocatia de la stat(inca vine tot la el ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil tamada tamada din prima casatorie am un copil pe care actualul meu sot doreste sa il adopte, problema este ca fostul sot nu doreste acest lucru desi nu stie nimic de copil, ... (vezi toată discuția)