avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta

Buna ziua. As dori sa imi explice cineva aceasta sentinta: Complet: Complet 2 Penal - AM
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 335 alin.1 cp, cu aplic. art. art.61 alin.4 lit. c cp, condamnă pe inculpatul .......... , , la o pedeapsă de : 1 (un) an închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere(fp.19.11.2014). În temeiul disp. art.274 alin.1 c.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 700 lei cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi , 4 iulie 2017.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2017
Admin, administrator
Pt ca nu s a putut lua consimtamantul pentru prestarea muncii in folosul comunitatii , nu s a putut dispune aplicarea art. 91 COenal , suspendarea sun supraveghere , astfel incat pedeapsa este cu executare in regim de detentie. Depuneti cerere de apel in termen de 10 zile de la comunicare si va prezentati in calea de atac peraonal pentru a putea exprima consimtamantul . In principiu , eu vad solutie de admitere a apelului si modificarea modalitatii de executare a pedepsei . Succes !
@meroiud:
Daca cititi topicul, i-am spus de la inceput ca acesta este motivul. Ulterior a precizat ca a trimis un inscris in acest sens instantei. Problema a fost ca inscrisul trimis instantei prin care recunostea invinuirea si isi manifesta acordul de a fi obligat la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității, era scris de mana, nu era autentificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa_mi explicati si mie ce inseamna?aduce sau nu anularea permisului? si dac da ce pe durata? mihaidutu84 mihaidutu84 Ora estimata: 08:30 Complet: C5 (fost C 2B) - penal Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 85 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind ... (vezi toată discuția)
Condamnare fără acord de recunoaștere Lungu28 Lungu28 Ce înseamnă \"Condamnare fără acord de recunoaștere \" (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului sosoZup sosoZup Buna ziua! Urmeaza sa am procesul pe 19 februarie,a trecut aproape un an de la incident, mentionez ca nu a avut loc niciun accident. Am avut la alcoolemie de ... (vezi toată discuția)