avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta

Buna ziua. As dori sa imi explice cineva aceasta sentinta: Complet: Complet 2 Penal - AM
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 335 alin.1 cp, cu aplic. art. art.61 alin.4 lit. c cp, condamnă pe inculpatul .......... , , la o pedeapsă de : 1 (un) an închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere(fp.19.11.2014). În temeiul disp. art.274 alin.1 c.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 700 lei cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi , 4 iulie 2017.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2017
Admin, administrator
Judecătorul nu face ce vrea el si nu poate sa adauge la lege, trebuie sa aplice pedepsele in limitele prevazute de lege, nu o face, exista instanta de control judiciar.
Comparatia dvs nu are legatura cu situația de fata, renuntarea la aplicarea pedepsei este o modalitate de individualizare care se poate aplica doar in anumite conditii, de ex.daca pedeapsă este mai mare de 5 ani, nu se poate.
Daca ar fi sa mergem pe raționamentul dvs judecătorul ar putea sa il condamne pe inculpat si la 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii prev.de art.335 alin.1 c.p.daca asa ar aprecia sau ar putea sa dispună renunța la aplicarea pedepsei pentru infracțiunea de părăsirea locului accidentului care are pedeapsă prevăzută de lege de la 2-7 ani.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce sa discutam cu dosarul în fata daca avem încadrarea? Sunt lucruri simple pe care dvs le complicati.
Cu toată stimă, va banuiesc ca sunteti un student încăpățânat.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mi s-a comunicat astazi ca tribunalul mi-a trimis acasa o foaie prin care scrie acelasi lucru ca pe portal dar in foaia respectiva scrie " cu executare" . Ceea ce nu pot intelege este ca nu au scris acelasi lucru in ambele parti. Daca in cazul ca la Curtea de Apel se sustine aceasta sentinta, mai pot face ceva , in sensul ca vreau sa merg mai departe cu judecata. Poate ca doamna judecatoare neprezentandu-ma la procese are ceva personal cu mine. Zic si eu, nu stiu. Va multumesc tuturor din suflet care v-ati pierdut din timpul dumneavoastra pentru a scrie aici.
Vi s-a comunicat minuta, aveti 10 zile de la comunicare sa depuneti apel.
V-am spus intr-un mesaj precedent ca ati primit cu executare pentru că nu v-ați prezentat si nici nu ati avut un avocat angajat care sa va explice ce urmări sunt in cazul neprezentarii, nu a avut nimic judecatoare cu dvs.
Am trimis o foaie scrisa si semnata in care am recunoscut fapta si ca sunt de acord sa prestez munca in folosul comunitatii in cazu' in care voi fi judecat sub supraveghere.

Ati spus ca ati trimis niste inscrisuri, erau autentice?

Alte discuții în legătură

Va rog sa_mi explicati si mie ce inseamna?aduce sau nu anularea permisului? si dac da ce pe durata? mihaidutu84 mihaidutu84 Ora estimata: 08:30 Complet: C5 (fost C 2B) - penal Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 85 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind ... (vezi toată discuția)
Condamnare fără acord de recunoaștere Lungu28 Lungu28 Ce înseamnă \"Condamnare fără acord de recunoaștere \" (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului sosoZup sosoZup Buna ziua! Urmeaza sa am procesul pe 19 februarie,a trecut aproape un an de la incident, mentionez ca nu a avut loc niciun accident. Am avut la alcoolemie de ... (vezi toată discuția)