Buna ziua. As dori sa imi explice cineva aceasta sentinta: Complet: Complet 2 Penal - AM
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 335 alin.1 cp, cu aplic. art. art.61 alin.4 lit. c cp, condamnă pe inculpatul .......... , , la o pedeapsă de : 1 (un) an închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere(fp.19.11.2014). În temeiul disp. art.274 alin.1 c.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 700 lei cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi , 4 iulie 2017.
Spunea ca nu mai doreste sa dea numai vesti negative mereu din cauza ca nu doresc sa ma prezint. M-as fi prezentat cu placere daca eram 100% sigur ca ma aleg cu o pedeapsa sub supraveghere si nu executare. Vorba aceea : " Ma arunc in gura lupului fara sa vreau "
Asta nu se stie. Din cate am inteles nu pot lua permisu' in perioada de 1 an. La fel mi-a spus Politistul care m-a oprit. L-am intrebat cat timp numai pot lua permisul si spunea ca el imi scrie pe procesul verbal 1 an in care imi suspenda dreptul. Desi, mai mult ca sigur pot. Acum cu Dumnezeu inainte!
Avocat am avut si am in continuare. Dumnealui a pregatit totul pentru apel doar ca spunea sa mai asteptam cateva zile ca a fost la tribunal si ca s-ar putea sa fie o greseala de-a lor. Spunea ca imediat ce afla sentinta trimite foaia de apel mai departe. Spunea ca este ciudat ca am art 335 si art 61 impreuna. Ori am condamna ori amenda penala. In cazu' in care am amenda penala nu are rost sa facem apel. Eu sper si ma rog sa fie totul bine pana la sfarsit!