avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Explicatie hotarare a instantei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Explicatie hotarare a instantei

Facusem o contestatie la un proces verbal emis de catre Politie . In prima faza instanta mi-a dat castig de cauza , anuland amenda pe care o primisem si implicit suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile si schimbandu-le cu un avertisment. Cei de la IPJ au facut apel, acesta a fost "admis in parte" in sensul ca "Menţine sancţiunea amenzii în cuantum de 500 lei aplicată prin procesul verbal de constatare a contravenţiei "si "Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate care nu sunt contrare prezentei." . Deoarece nu cunosc termeni juridici , v-as ruga sa imi explicati daca procesul verbal va fi respectat in totalitate sau voi ramane doar cu amenda (pe care deja am platito) iar permisul nu-mi va mai fi suspendat.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:28, 4 Iulie 2017
Buna seara,
Ramaneti cu amenda platita si cu permisul la dumneavoastra (nu se suspenda).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se admite in parte-contestatie pv Eduard24 Eduard24 Buna ziua. Am fost sanctionat cu amenda contraventionala si suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile. Dupa contestatie am primit aceasta ... (vezi toată discuția)
Prescriere suspendare permis iulius01 iulius01 am avut permisul suspendat 30 zile, am avut un proces in urma caruia mi-a fost anulata amenda contraventionala dar se pare ca a ramas suspendarea. Nu am ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)