sin in pensie anticipata din 01.01.2006 in 01.10.2010 voi intra in pensie limita virstra,este posibil sa nu mai primesc penalizarea?se poate diminua valoarea punctului?gurile rele spun ca au fost cazuri in 2009 cind pers .in cauza la trecere la pensie limita virstra sau trezit ca au primit pensia diminuata cu penalizarea.Va multumesc mult pt.ajutor si va aduc la cunostinta ca nu pot face evaluarea dst.pt ca nu stiu cum sa activez contul?
Pana la urma urmei, discutiile confuze si pe langa subiect nu-mi plac si fac tot posibilul sa le evit.
EU nu discutam despre recalculare. Si nici nu fac confuzie intre aplicarea dispozitiilor art. 52 din Legea nr. 19/2000 si aplicarea art. 95 sau art. 164 din acelasi act normativ.
Repet, orice persoana care depune cererea de trecere de la pensie anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta inainte de a indeplini conditiile pentru a beneficia de acesta categorie de pensie, primeste decizie de respingere.
Pensie anticipata
lilly11a
Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)