avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina cumparata din strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina cumparata din strainatate

Buna. As avea si eu o intrebare. Daca am cumparat o masina din Italia si vreau sa o inmatriculez in Romania se mai platesc si taxe vamale sau vama in afara de taxa de inmatriculare? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anca_zse , utilizator 16:09, 26 Septembrie 2009
Taxe vamale nu se mai platesc. Dar veti plati taxele de inmatriculare...si uneori, in functie de masina acestea sunt destul de piperate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
taxa de inmatriculare nu e cine stie ce, dar cea piperata este taxa de poluare (se achita la trezorerie)! apoi, impozitul la primarie, taxa de talon, numerele ,asigurarea (s-a majorat) si alte chelt.marunte-traduceri,legalizari,diverse cereri,fisa de inmatriculare ( eventual si taxa nr. provizoriu daca este cazul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inmatricularii unei masini cumparate in austria carina2012 carina2012 Buna seara. Doresc sa achizitionez o masina din Austria. Pentru a evita stresul ce urmeaza cu inmatricularea ei in Romania as dori sa stiu de ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Unde si cat mai platesc? Vicentiu38 Vicentiu38 buna ziua, am tot cautat pe net ,am mai scris si la alte forumuri dar degeaba,poate aici gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns mai exact problema e ... (vezi toată discuția)