avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotarare contestabila in AG
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotarare contestabila in AG

A fost hotarata inchiderea pe perioada nedeterminata prin montare suporti lacate la capacele gurilor de acces prevazute la tubulatura ghenei de gunoi menajer la toate nivelele( P+10) blocului locatarii fiind astfel privati de utilizarea acestei instalatii !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:00, 6 Iulie 2017
In ce scop a fost restrictionat accesul la tubulatura ghenei, reparatie sau alt motiv?
Cum isi vor elimina gunoiul proprietarii?
Tubulatura este parte comuna, nu poate fi interzis accesul.
Daca participantii la adunarea generala au votat cu majoritate
inchiderea pe perioada nedeterminata prin montare suporti lacate la capacele gurilor de acces prevazute la tubulatura ghenei de gunoi menajer la toate nivelele( P+10)
,ar fi trebuit sa fie dispusa si masura compensatorie prin care sa fie preluate resturile menajere
Daca proprietarii vor fi in imposibilitate sa utilizeze ghena de gunoi,inseamna ca pe perioada respectiva ar trebui sa fie exonerati de la plata c/v gunoi
Proprietarii ar putea fi nevoiti in urma acestei restrictii paranoice sa duca gunoiul in afara cladirii in pubele..Decizia a fost propusa de presedinte" in scopul" de a nu mai hrani sobolani idin ghena de la subsol!
Daca sunt sobolani atunci sa se ocupe sa angajeze o firma de deratizare. Accesul la ghena nu poate fi restrictionat.
Daca decizia restrictionarii accesului la sistemul de colectare resturi menajere apartine presedintelui de asociatie,inseamna ca acesta nu cunoaste obligatiile ce ii revin in baza Legi nr. 98/1994 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica, a fost republicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 325 din 24 aprilie 2008 si sanctiunile pe care le risca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la ghena de gunoi ? cetateandezamagit cetateandezamagit Intr-o intrebare anterioara am aratat ca subsolul blocului este deschis cu luminatoare la fiecare scara, iar tubulatura ghenelor de pe fiecare scara se varsa ... (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)