avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societate in insolventa?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societate in insolventa?

Buna ziua!
Am o intrbare pt dumneavoastra: cum pot afla daca o societate se afla in insolventa?
P.S.(nu sunt angajatul societatii)
Cel mai recent răspuns: nashu1111 , utilizator 13:48, 28 Septembrie 2009
Cautati pe site-ul ONRC, dupa nume, CUI sau J.
[ link extern ]
La acest link puteti sa verificati direct de la sursa!
SUCCES!
=D>
Pe site-ul ONRC gasiti Buletinul procedurilor de insolventa si acolo cautati societatea dupa J sau CUI.
Mai puteti cauta si in site-ul just.ro la tribunalul unde isi are sediul societatea si dati cautare dupa numele societatii. Bafta!
Mersi mult de raspunsuri.
am aflat ce ma interesa!!!!
salut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site -ul pe care apar societatile care vor intra in insolventa? emaa74 emaa74 buna ziua, care este site-ul pe care sunt afisate societatile care vor intra insolventa inainte de numirea unui lichidator,administrator judiciar? (vezi toată discuția)
Dizolvare srl prin hotarare judecatoreasca Nata88 Nata88 Buna ziua, Firma infiintata in 2014, declarata inactiva la 02.03.2016, deorece nu mai detinea contract de inchiriere, ramasa fara sediu social Se doreste ... (vezi toată discuția)
Declarare insolventa firma stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Numele meu este Stefan si sunt administratorul unei societati din Braila. Problema mea a aparut acum o luna cand contabila a incercat sa depuna ... (vezi toată discuția)