avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare SRL prin hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare SRL prin hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
Firma infiintata in 2014, declarata inactiva la 02.03.2016, deorece nu mai detinea contract de inchiriere, ramasa fara sediu social
Se doreste rectivarea firmei, modificarea actului constitutiv si sediul social in propria locuinta.
Cei de la ONRC au trimis notificare pentru firma respectiva s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca de dizolvare potrivit art. 237 alin.1, lit.(c) din Legea societatilor nr.31/1990
1.Intrebarea este daca se mai poate rectiva si modifica actul constitutiv al societatii sau este prea tarziu, daca exista deja o hotarare?
2. Unde se poate verifica daca societatea este dizolvata. Am cautat pe portalul online al onrc, avand cont si nu am gasit nimic.

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:07, 7 Februarie 2019
Cautati dosarul pe site-ul Tribunalului unde este sediul social ... verificati in ce stadiu se afla ... daca s-a pronuntat hotararea de dizolvare sau nu ...
Accesați site-ul portal.just.ro, la motorul de căutare scrieți numele societății, ordonați după relevanță sau după dosarul cel mai nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata din oficiu. unde? Silvia  Aldea Silvia Aldea Am si eu o intrebare. Daca o firma infiintata in 09.03.2004 (un SRL) nu a despus niciodata situatiile contabile, nu a depus niciun bilant, balanta...[b]absolut ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate dupa radiere srl aiam aiam Buna ziua, Am avut un SRL,cu asociat unic, care a fost radiata de catre ONRC pentru expirare sediu, in sept. 2017. Pe aceasta firma exista o masina cu ... (vezi toată discuția)
Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)