avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vânzare cumparare

Pot sa fac act vânzare cumpărare intre mine și soție și soția către mine pe bunurile comune ? Ce acte trebue și cât ne'ar costa aproximativ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:28, 6 Iulie 2017
raspunsul e NU.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs detineti cu sotia bunuri comune, dobandite in timpul casatoriei. Le vindeti sotiei, care e casatorita cu dvs., deci vor fi tot comune. Nu are nici un sens.
Ce vreti sa faceti de fapt? Daca doriti sa impartiti bunurile sau sa le luati dvs pe toate sau sa le ia sotia pe toate, puteti incheia un act de partaj in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer casa si pe numele sotiei musuc musuc daca am apartament luat inainte de casatorie si vreau sa devina si sotia titulara pe apartament ce trebuie sa fac si cat costa? multumesc (vezi toată discuția)
Ceva despre partaj omero omero Cum se face partajul in cazul in care am primit de la parintii mei,in timpul casatoriei, prin contract de vanzare-cumparare locuinta actuala?in contract este ... (vezi toată discuția)
Mostenirea vanduta in timpul casatoriei se imparte la un eventual divort? Remes Remes Buna ziua. Eu sunt singur la parinti si din cate cunosc eu o eventuala mostenire (un apartament) care mi se cuvine nu se imparte cu sotia la un eventual divort ... (vezi toată discuția)