avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor

intre X si Y a existat o altercatie ... de fata era si Z.
X a formulat plangere penala impotriva lui Y, Y declarand la politie ca nu l-a lovit pe X. Incidentul a fost minor, fara a necesita ingrijiri medicale ...
Daca Z zice ca nu a vazut nimic la ce se expune?
Daca Y revine ulterior asupra declaratiei si isi recunoaste fapta care va fi situatia lui Z?
Poate si Z sa isi schimbe declaratia?
Z trebuie sa spuna adevarul in legatura cu faptele si imprejurarile esentiale de care este intrebat si de care are cunostinta, nu spune adevarul poate fi acuzat de marturie mincinoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o fost citat ca martor utilizatorxyz utilizatorxyz Buna ziua , am fost citat ca martor la o incaierare ,sunt prieten si cu victima si cu agresorul ,dar nu vreau sa dau declaratie sau sa fac marturie mincinoasa ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua dinnou.Am si eu o nelamurire.Persoana X a fost agresata de persoana Y. Persoana X sustine ca a fost agresata si de o alta persoana Z .Persoana Z la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica ContSters68274 ContSters68274 Buna seara, doresc sa va expun un caz.Doua persoane,X si Y au o discutie aprinsa la care asista si martorul Z.Persoanele Y si Z ii cer persoanei X sa inceteze ... (vezi toată discuția)