avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere act casatorie in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere act casatorie in strainatate

Cine ma poate lamuri cu o lista de toate actele ce am nevoie pt transcrierea actului de casatorie din italia in romania...multumesc.
Cel mai recent răspuns: lacra74 , utilizator 12:40, 6 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz privind transcrierea actului de nastere alinaipati alinaipati Buna ziua!!! In 2016 m-am casatorit, casatoria fiind inregistrata in RM (mentionez totodata ca in urma casatoriei am luat numele de familie a sotului). Fiind ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa casatorie in italia gabri78 gabri78 buna ziua!as vrea sa stiu care este procedura de urmat daca sotia mea (care conform legilor italiene,si-a pastrat numele de familie dupa casatorie)ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna ziua ,am o mare problema,am fetita nascuta in italia si am venit in tara pt. intocmirea certificatului de nastere.pe actul eliberat in italia in dreptul ... (vezi toată discuția)