avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

Buna ziua ma numesc Costel Piu .si cresc singur 2 copii minorii , in urma cresterii minimului pe economie 1450 am deschis un proces de majorare pensie si la tribunal Ploiesti mi-au respuns ca ne-fondat .definitiva dar NU irevocabila !cum pot ataca hotararea sa ma pot judeca la curtea de apel Ploiesti ? Ce trebuie sa fac ? Multumesc

[Raspunsurile sunt publice, nu private.]
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 14:33, 6 Iulie 2017
Conteaza cand ati introdus actiunea in prima instanta. Judecatoria a luat in calcul 1/3 din netul demonstrat de mama, sau, in lipsa acestei demonstrari, o raportare la salariul minim brut legal de atunci. Hotararea Tribunalului inseamna ca a dat ca definitiva (nu mai e nevoie de irevocabilitate din 2013, existand o singura cale de atac, apelul) ceea ce a hotarat instanta de fond.
Pe de alta parte, daca tot urmariti evolutia salariului minim, puteti introduce oricand aceste cereri de majorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum s-a fac sa-mi deblocheze banca contul? Piu.costel Piu.costel Buna ziua, dragi mei ma numesc Costel Piu. Și am constatat cu stupoare, în timp ce ma aflăm acasă în România. În holiday. Ca,,, contul meu bancar Royal ... (vezi toată discuția)
Respingere apel ca nefondat flori9 flori9 Buna ziua, ce se mai poate face in momentul in care iti este respins apelul ca nefondat? Aici se termina totul sau nu? (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca privind actiune in pretentii paulmihail paulmihail Buna ziua, O hotarare judecatoreasca privind o actiune in pretentii pana unde poate fi atacata pentru a ramane definitiva ? Pun aceasta intrebare deoarece o ... (vezi toată discuția)