avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Regularizare taxa autorizație construire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Regularizare taxa autorizație construire

Am o speța mai deosebita. Am construit ca persoana fizica o clădire NErezidentiala . La finalizarea lucrării, cei de la taxe si impozite locale vor sa-mi regularizeze taxa de autorizare conf cod fiscal ART 457, după modelul clădiri rezidențiale ( calcul 1000/mp + coef rang localitate x 1%), reieșind o valoare dubla fata de cea din proiect si autorizație. Cota de 1% este normala dar fiind clădire NErezidentiala mă încadrez la acest mod de calcul sau este valoarea declarată conf proiect si autorizație construire?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: rarman , utilizator 19:10, 22 Iulie 2017
Nu știe nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta (apartament) sorineldobre sorineldobre \"Valoarea impozabilă a clădirii se determină prin înmulţirea suprafeţei construite desfăşurate a acesteia, exprimată în metri pătraţi, cu valoarea ... (vezi toată discuția)
Formula calcul taxa autorizatie de construire crinarug crinarug Astazi am primit de la un inspector al unei primarii din Bucuresti, urmatoarea formula de calcul pentru determinarea taxei pentru autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)
Recomandare pentru forma juridica, dupa renuntarea la pfa Keffr3n Keffr3n Salut, Am un job, full time, si pe langa asta mai fac mici chestii, legate de comunicare/publicitate. Sunt lucrari punctuale, mai mult de hobby. Din cate ... (vezi toată discuția)