avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Retinere talon moto pentru suport nr inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Retinere talon moto pentru suport nr inmatriculare

Buna ziua! Astazi am fost oprit de un moto politist, eu fiind tot moto, si mi-a fost retinut talinul moto + o "mica" amenda de 870 lei pe motiv ca, desi nr de inmatriculare era perfect vizibil, am suport de numar rabatabil si nu este omologat. Tipul m-a incadrat la art 101/10 din OUG 195 si sanctionat conform art 101/10 respectiv 112/1 din OUG 195. Intrebarea mea:este corecta incadrarea, deoarece acel art 110/ spune asa:"10. montarea la autovehicul şi tractor agricol sau forestier, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate"?
Alin. asta se refera doar la lumini sau si modificari de ORICE ALTA natura?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan GSXR , utilizator 19:53, 7 Iulie 2017
"...sau accesorii ori modificari neomologate"
Asta am citit si eu in continutul alineatului. Sincer aveam nevoie de un raspuns nu ce un copy - paste. Dar multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de ceva timp ma tot uit la un set de proiectoare/lumini ... Chihaia1 Chihaia1 Buna ziua! De ceva timp ma tot uit la un set de proiectoare/lumini auxiliare pentru masina. Nu vreau sa am probleme la un eventual control, asa ca am cautat ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie ctin_marius ctin_marius Buna ziua, Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de la Politia Rurala si amendat pentru, citez din PV: A condus auto X pe DJ X cu defectiuni la faza ... (vezi toată discuția)
Becuri led h4 pentru faruri ilegale? Stroie_Stefan Stroie_Stefan Buna ziua. Am achizitionat din comert o pereche de becuri led H4 pentru autoturismul meu. As dori sa stiu daca risc sa fiu oprit de agentii de circulatie in ... (vezi toată discuția)