avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua. Eu si sotul meu dorim sa divortam de comun acord. Locuim in strainatate si, deci, nu avem domiciliu comun in Romania.

Nu avem copii si nici bunuri in comun. Daca eu am domiciliul in Brasov iar el in Constanta, la judecatoria carui judet putem depune actele?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:38, 9 Iulie 2017
Daca va intelegeti puteti divorta oriunde doriti.
Daca nu veti avea avocati veti avea probleme si daca nu va prezentati personal nu veti divorta.
Sunt anumite formalitati legale care trebuie indeplinite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
La ultimul domiciliu comun. In judetul in care ati locuit impreuna cu sotul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2017
ContSters429609, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Noi nu am locuit impreuna in Romania. Nu am avut niciodata domiciliu comun in tara.
Puteți divorța la primaria unde s-a oficiat cununia civila sau la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort romani cu domiciliui in strainatate flo01 flo01 Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: 1. Locuim in strainatate si avem un copil de 14 ani. Este posibil sa divortam la notar in Romania?? ... (vezi toată discuția)
Depunere acte divort zivem zivem As dori sa stiu in ce oras pot depune actele de divort daca momentan locuiesc in alt oras decat cel de domiciliu? Mentionez ca am viza de flotant iar viitorul ... (vezi toată discuția)
cerere divort sergiu05 sergiu05 Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt ... (vezi toată discuția)