avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conducta apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conducta apa

Am achizitionat o casa acum 7 ani cu toate utilitatile apa , canal, curent din pacate conducta de apa trece pe terenul vecinului care a sapat o groapa a pus un robinet si imi inchide apa ..... se poate face ceva legal? ...sau are tot dreptul si mie nu imi ramane decat alternativele unui nou bransament ...X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:43, 8 Iulie 2017
Daca este vorba despre conducta magistrala,aceasta apartine in exclusivitate furnizorului de utilitati nefiind permis accesul tertilor
Sesizati oficial furnizorul de utilitati cu care aveti incheiat contract furnizare apa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu viciu ascuns remus08 remus08 Buna ziua . Acum 6 luni am cumparat un imobil , pentru care am achitat 85 % din valoare , la semnarea contractului , restul de 15 % urmand sa ii achit pana la ... (vezi toată discuția)
Problemă cu compania de apă: sunt titular de contract, dar suntem doi beneficiari. cum îi pot obliga pe vecini să-și facă branșament individual? Raluca Denise Raluca Denise Revin din nou cu aceeasi intrebare. Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la ... (vezi toată discuția)