avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare casa cu credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare casa cu credit

Buna ziua! Eu si prietena mea dorim sa achizitionam o casa. Jumatate din pretul casei ni-l ofera tatăl meu, iar cealalta jumatate prin credit ipotecar pe numele prietenei, deoarece eu sunt in biroul de credite, iar rata o vom plăti împreună. Practic eu plătesc 3 sferturi iar prietena mea 1 sfert. Doar ca, casa va fi doar pe numele ei, datorită creditului. Ce trebuie facut acum pentru ca pe viitor, in situatia in care ne despărțim sau apare alta problema, sa impartim bunul in mod corect, in functie de cat a cotizat fiecare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aurel88 , utilizator 20:40, 8 Iulie 2017
Ok. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-debitor credit popa_ioan_1980 popa_ioan_1980 Buna dimineata. Ma adresez comunitatii avocatnet cu urmatoarea speta: In anul 2007, necasatorit fiind am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)