avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie somaj

Buna ziua,
Am incheiata conventie somaj pt un salariat peste 45 ani.Acesta m-a anuntat ca doreste sa plece pt 2 luni din tara si a facut cerere de suspendare a contractului de munca pe ac perioada.Nu stiu ce fac cu subventia , mai pot primi la reintoarcerea angajatului din perioda de suspenare sau mi-i se sisteaza de tot.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 11 Iulie 2017
Mergeti si intrebati la AJOFM ... subventia se restituie numai in cazul incetarii c.i.m. in anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)
Angajat pe baza de conventii lilicrin lilicrin Mai este valabila legea conform careia poti angaja o persoana pe conventie si parca primeai salariul pe un an pentru acea persoana daca indeplinea niste ... (vezi toată discuția)
Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)