avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fotograf ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fotograf ambulant

1 Pentru a desfasura o activitate ,fotograf ambulant,de ce este nevoie sa obtin aprobare pentru fiecare loc daca sunt ambulant ?

2. Pe ce criteriu sunt respinse unele aprobari pentru a desfasura activitate comerciala pe spatiu public si de ce nu se specifica motivul respingerii acesteia ?

3.
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 10:44, 24 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti avea o firma care sa deruleze activitatea in diverse locuri - este nevoie de autorizarea activitatii la terti (pe teren, activitatea se presteaza fie la sediul clientului, sau alte locatii si nu in locatia sediului social al firmei sau punct de lucru).

In cazul in care doriti sa faceti fotografii in locatii speciale - gen muzee de ex., se cere aprobare de la institutia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Sediu firma lucutza55 lucutza55 buna ziua. o firma de recrutare si plasare personal poate functiona intr-un spatiu destinat birourilor sau trebuie sa functioneze numai in spatiu definit ... (vezi toată discuția)