avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate?
Cel mai recent răspuns: Andreea cip , utilizator 10:23, 13 Iulie 2017
Patitul, nu conteaza cu cei 1925, omul vrea sa uzucapeze 800.
Eu spun sa mergeti la un avocat, faceti actiune sau face vecinul si-i opuneti uzucapiunea.
Dupa 1995 am ramas cu 800 mp..tot atunci am imprejmuit cu gard si asa a ramas pana in ziua de azi..avem imprejmuit cu gard 800 mp.folosim gradina de cand am cumparat.
Vecinul din rautate nu vrea sa semneze ne.a spus.o clar in fata ca vrea sa ne arate noua ca el e mai tare ca noi si se bate cu pumnii in piept ca daca lucreaza fiica-sa la primarie si taie si spanzura..au reusit sa obtina titlu de propietate pe 7000 mp chiar daca au mostenire 2250 mp am vazut succesiunea la arhiva..pur si simplu ne.a inconjurat...la est sud si nord avem acelasi vecin..cum a reusit? N.am idee..din 7000 mp are intabulat 1750 mp...in acesti 7000 intra si ce a avut fosta propietara adica 1925 mp in testament..noi nu am luptat pentru atat..am cerut doar pe ce am folosit adica cei 800 mp imprejmuiti...nu vrea sa semneze...ne.a promis ca ne lasa cu 200 mp cat avem in acte...asa se facea in 1982..nu stiu ce sa fac...si unde sa mai merg sa rezolve odata situatia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate Andreea cip Andreea cip Buna seara..din nou...tot merg din avocat in avocat dar e foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru problema incurcata cu care ma confrunt...daca bunicii mei ... (vezi toată discuția)
Se poate revendica? Andreea cip Andreea cip Buna ziua din nou..am mai scris pe 3 iunie despre problema mea .acum a aparut o dovada noua si as dori daca se poate sa.mi spuneti cat ma poate ajuta actul pe ... (vezi toată discuția)
Trafic de influenta..abuz in serviciu? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..sunt pe acest forum de anul trecut..am mai scris despre problemele mele..problema de acum este urmatoarea: daca am depus o cerere la primarie in ... (vezi toată discuția)