avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard imprejmuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard imprejmuire

buna ziua,as dori un raspuns pt o problema privind gardul intre 2 proprietati.Daca o parte nu este de acord cu construirea gardului ,vecinul poate construi pe linia de hotar sau in interiorul proprietatii lui cu 60 cm? Vecinul construieste incalcand proprietatea mea cu 30 cm.,nici macar pe linia de hotar ,neavand acordul meu
Cel mai recent răspuns: teocris72 , utilizator 13:30, 13 Iulie 2017
Formulati actiune in granituire conf.art.560 NCC.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare gard construit numai pe terenul meu Grigoroiu Grigoroiu Am o proprietate pe care fostul proprietar: - a construit gardul despartitor fata de proprietatea alaturata numai pe terenul meu. Gardul este din BCA. - a ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate construire gard 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, In Hotarare scrie ca cele doua proprietati sunt delimitate de punctele 3, 4 si 5. Pe teren, intre punctele 3 si 4 este casa vecinilor. Cum putem, ... (vezi toată discuția)
Daca esti mic si sarac ,legile nu te mai apara.... ymonik_k ymonik_k Trebuie sa inaintezi catre Parchet un caz rasunator, pt a avea parte de toata atentia legilor din Romania?...am inaintat catre Parchet acum un an o plangere de ... (vezi toată discuția)