avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal auto

Buna ziua am o mare nelamurire certificatul de inmatriculare expira cumva precizez ca am cumparat o masina anul trecut si as vrea sa o inmatriculez anul asta si nu stiu sigur daca a expirat sau nu eu am facut actele la primarie mai am de schimbat proprietarul in carte si talon sau macar daca mai am nevoie de el cumva daca am rezolvat la primarie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 11 Iulie 2017
Finalizarea procedurii de inmatriculare este obligatoriu de realizat in termen de 30 de zile de la incheierea actului de achizitie bun mobil
Nefinalizarea procedurii de inmatriculere in termen de 30 de zile atrage aplicarea de sanctiune pecuniara
Dupa inmatriculare bun mobil,autoritatile urmeaza sa completeze numele noului proprietar in CIV
Dupa achizitie bun mobil,este obligatoriu preschimbarea talonului pe numele proprietarului bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen inmatriculare masina + sanctiuni Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Am achitionat o masina in Bucuresti la mana a doua ce trebuie sa o inmatriculez. As dori sa stiu daca se intampla ceva daca nu o pot inmatricula ... (vezi toată discuția)
Neinmatriculare la termen sorin cosma sorin cosma Buna ziua Am cumparat in urma cu 2 saptamani o autoutilitara Dacia Pik-up din 2001 Am facut cu fostul proprietar actele de vanzare-cumparare la notariat.Am ... (vezi toată discuția)
Talon auto retinut pentru netransmiterea datelor privind noul proprietar roby-hd roby-hd Buna!!! Am o mare problema, daca ma poate ajuta careva Rog f.f.f. frumos. In urma cu 10 luni am cumparat o masina Logan si am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)