avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac?

Am vândut o mașină în 2015.iar în 2016 am primit o contraventie precum am circulat fără rovinieta.Am dat în judecata CNAIR și am avut câștig de cauza. CNADR a făcut apel și nu știu ce trebuie facut în continuare.Va rog, cine ma pote ajuta ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:01, 11 Iulie 2017
Sa depuneti intampinare cand primiti motivele de apel.
Ce trebuie scris în întâmpinarea aceea?
In intampinare trebuie sa invocati in apararea dvs.motivele de fapt si de drept prin care solicitati respingerea apelului si mentinerea ca temeinica si legala a sentintei instantei de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel hotărâre civilă DanRms DanRms Bună ziua, Anul trecut în urma contestației împotriva unui proces verbal de contravenție încheiat de către un reprezentant RATB am avut câștig de ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare apel liviastefan liviastefan Buna ziua, Am o hotărâre judecătorească favorabilă ( am contestat in Pv pt amenda rovinieta, deoarece mașina a fost vândută in 2014 și am primit o ... (vezi toată discuția)
Somatie dosar executare amenda cnair So22en1! So22en1! Am primit o somatie de executare silita emisa in 16.11.2017 pentru o amenda de la CNAIR pentru un titlu de creanta R170115679 din 07.02.2017. Ciudat este ... (vezi toată discuția)