avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Întâmpinare apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Întâmpinare apel

Buna ziua,
Am o hotărâre judecătorească favorabilă ( am contestat in Pv pt amenda rovinieta, deoarece mașina a fost vândută in 2014 și am primit o amenda in 2016 cu toate ca nu mai eram proprietarul acestei mașini )
CNADR a făcut Apel la sentința
Va rog sa/mi Spune-ți unde sa depun (sau sa trimit cu confirmare de primire) Întâmpinarea făcută de CNADR : la Judecătoria sectorului de care aparțin sau la Tribunalul București ?
Va rog dacă puteți sa /mi dați câteva detalii cu ceea ce trebuie scris in aceasta întâmpinare .
Va mulțumesc anticipat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in are CNADNR a formulat apel trebuie sa vi se comunice motivele de apel.
Dupa primirea acestor motive veti transmite intampinarea (la Tribunal).
Continutul intampinarii cuprinde motivele dvs raportat de apelul formulat in aceasta cauza - de ce considerati ca trebuie respins apelul si mentinuta hotararea instantei de fond - cea care v-a dat deja castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru lipsa rovinietei, insa masina nu mai era a mea Tonia30 Tonia30 Buna seara! Am o nelamurire privind o amenda pentru rovinieta primita de la CNADR. Eu am vandut masina, cu rovinieta valabila, iar amenda este chiar pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta auto vandut raspuns intampinare karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Amenda cndnar, daune? Angel5 Angel5 Buna ziua, Pe scurt, la un moment dat am primit de la CNDNAR - CESTRIN o amenda pentru lipsa rovinieta pentru o masina pe care am vandut-o cu ~ 6 luni in ... (vezi toată discuția)