avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

am certificat de calitate de mostenitor si nu certificat de mostenitor tatal meu decedat are bunuri imobile dar la masa succesorala nu este trecut nimic daca nu ne mai cheama notarul pot eu sa introduc actiune in instanta pt ca nu eu am introdus actele la notariat si nu stiu despre ce evorba
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:24, 12 Iulie 2017
In certificatul de calitate de mostenitor nu sunt mentionate bunurile pentru ca e doar un document care atesta calitatea de mostenitor.
Probabil asta ati dorit si ati solicitat dvs. Nu dezbaterea mostenirii, ci doar un certificat de calitate.
Pentru certificatul de mostenitor trebuie dezbatuta succesiunea. Tot la solicitarea dvs. Notarul nu o sa va cheme.
Putetim merge in instanta doar daca exista neintelegeri intre mostenitori. Altfel, puteti continua procedura, foarte simplu, tot pe cale notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tanasecatalin41@yohoo.com tanasecatalin41@yohoo.com maximul de ani pentru deschiderea succesiuniisi pasii ce trebuie urmati+actele necesare(cred ca au trecut vreo 15 ani) (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire karina2010 karina2010 Ambii parinti decedati.Tata a decedat in decembrie 2012.Suntem 3 surori si vrem sa dezbatem mostenirea.Dezbaterea mostenirii implica neaparat si terenurile din ... (vezi toată discuția)
Succesiune buhum buhum in urma cu 2 saptamani tatal sotului meu a decedat mama si fratii vor sa inceapa succesiunea,cum se fae aceasta ? se apeleaza la un notar ? si pana la ce ... (vezi toată discuția)