avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma cu datorii

O firma fără activitate din 2008 care a acumulat datorii la salubrizare si cas cum se poate Închide in cel mai scurt timp. Exista vreo modalitate de a scapa de datoriile către firma de salubrizare?
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 10:41, 24 Iulie 2017
Buna ziua, pentru inchidierea firmei prin dizolvare si radiere la Registrul Comertului este conditie esentiala ca firma sa nu aiba datorii la bugetul de stat si contributiile sociale.
In caz contrar. firma aflandu-se in imposibilitate vadita de a achita datoriile exista o alta procedura de inchidere. In acest sens ne puteti contacta pentru detalii.
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2017
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)