Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme:
Dupa masurarea unui teren de catre un expert topograf,pe schita pe care mi-o da trebuiesc trecuti vecinii si intocmit un p.v. de vecinatate. 1. Daca pe o latura a terenului sunt 2 vecini e obligatoriu sa fie marcata limita pana la care suntem vecini cu unul si apoi cu celalalt?
2. Daca unul din vecini care era proprietar pe partea lui de teren a murit,poate fiul lui sa semneze p.v. de vecinatate chiar daca el nu e inca proprietar sau se trece numele adevaratului proprietar dar semneaza mostenitorul?
3. Dupa eliberarea titlului de proprietate ,urmatoarea etapa este intabularea te-
renului?Cine se ocupa de asta?cel care l-a masurat?
1. Delimitarea proprietatilor se face pe fiecare vecin si suprafata. Sint 2 vecini....se trec ambii cu limita proprietatii fiecaruia din ei.
2.Fiul poate sa semneze numai daca s-a dezbatut succesiunea si el este proprietarul suprafetei de teren vecina cu a dv.
3.Intabularea se face de proprietar
Va multumesc mult pentru lamuriri.Spuneti-mi va rog, cand voi ajunge in faza de intabulare,as putea avea surprize sa nu -l intabuleze cei de la cadastru pentru ca nu e plan parcelar facut?
Mentionez ca terenul este in zona care n-a fost cooperativizata si deci n-au existat retrocedari si este extravilan.Legal nu trebuie plan parcelar.Sper sa nu fi facut masuratoarea terenului degeaba.
Punerea in posesie
coca_ab
am o casa cu gradina aferenta.dupa 1990 am fost pusi in posesie cu terenul de sub casa ,am primit un ordin al prefectului prin care ni se dadea si gradina dar ... (vezi toată discuția)
Granituire?
Nelamuritul
Buna ziua. Am cumpărat un teren intravilan care este mărginit pe trei laturi cu garduri. Ulterior, am măsurat din curiozitate terenul respectiv și am ... (vezi toată discuția)