avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Domiciliu gresit incheiere intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Domiciliu gresit incheiere intabulare

Buna ziua,

Am cumparat un apartament iar astazi mi s-a inmanat incheierea de intabulare.
Am observat ca pe aceasta, dupa numele meu, este inscris domiciliul.
In urma cu cateva luni mi-am schimbat buletinul, dar inainte de a demara orice procedura privind achizitia. Toate actele figureaza cu noul domiciliu.
Dar pe incheirea de intabulare apare domiciliul de pe buletinul vechi.
Stiti cumva cum ar fi putut avea loc aceasta eroare si ce se poate face?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 09:33, 12 Iulie 2017
Buna ziua,

Cel mai probabile ste o eroare materiala. Trebuie sa solicitati la OCPI indreptarea erorii materiale in sensul mentionarii domiciliului corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate hotârâre judecătorească ionchristian ionchristian Bună ziua, Am primit o Hotârâre Judecătorească în care apare numele unei părți scris eronat. Ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare? ... (vezi toată discuția)
Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Greseala adresa in documente swann_cta swann_cta Buna ziua. Cat de curand am efectuat o succesiune dupa tatal meu ,aceasta sa efectuat prin tribunal si nu la notar, dar prin urmare cand mi-a venit documentul ... (vezi toată discuția)