avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces paternitate

Buna ziua, am inceput un proces de paternitate in Craiova dar buletinul meu este in Bucuresti si mi-a fost anulata cererea cu drept de re-examinare in 15 zile

Se poate face cumva sa fie judecat procesul in Craiova sau trebuie sa fie in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:23, 13 Iulie 2017
Nu s-a anulat pentru asta, s-a declinat competenta, nu?
Ce tip de paternitate e... stabilire sau tagada?
Anularea cererii s-a facut conf.art.200 NCPC ptr.faptul ca, nu au fost indeplinite cerintele prevazute de art.194-197 NCPC.Declinarea comepetentei nu are legatura cu anularea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă anulare cerere ContSters440570 ContSters440570 Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anulează cererea. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în ... (vezi toată discuția)
Verificarea cererii si regularizarea - durata maxima ContSters277797 ContSters277797 La primirea cererii de chemare in judecata (partaj), judecatorul verifica daca aceasta indeplineste cerintele impuse de lege, urmand ca in situatia cand ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)