avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Obligatii ca coasigurat la Sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Obligatii ca coasigurat la Sanatate

Bună ziua,
Va rog să-mi spuneţi ce obligaţii avem, faţă de firma la care am avut calitatea de coasigurat la Sănătate,în momentul în care mă voi angaja , atît eu, cît şi persoana prin care am fost coasigurat.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:52, 15 Iulie 2017
Persoana prin care v-ati coasigurat trebuie sa declare angajatorului ca nu mai doreste ca dvs. sa fiti coasigurat de la data angajarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Roxana Popa Roxana Popa Buna seara.am trecut-o pe mama coasigurat in urma cu 3 ani,salariata fiind.firma la care lucram s-a inchis,eu nu am mai fost angajata timp de 6 luni.incepand ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile si demersurile pentru a deveni coasigurat cas? virgil_xxl virgil_xxl Buna ziua. Am o mare nelamurire cu casa de asigurari de sanatate si am incercat sa ma informez prin telefon dar nici ei nu stiu exact... Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)