avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lista intretinere

Este legal ca in lista la zi de intrtetinere sa fie adaugata o suma care e stabilita de presedintele de asociatie ca acoperire a unei datorii la Raja,datorie facuta de fosta administratora care a fugit cu banii? Mentionez ca locatarii au platit la momentul respectiv intretinerea,au chitante,dar Raja in loc sa incerce recuperarea de la administratora care a fugit cu banii pune penalitati asociatiei de locatari,iar noul presedinte si noua administratora adauga suma considerata de ei ca revine fiecarui apartament in lista actuala de intretinere si pun si ei penalitati de intarziere,desi locatarii au achitat la momentul respectiv ce trebuia si acum sunt obligati sa mai plateasca o data.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:26, 12 Iulie 2017
Pentru a fi reintroduse in lista de plata trebuie sa existe o hotarare a AG cu privire la modalitatea de restituire a sumelor platite in plus. Nu se pot pune penalizari la sume deja achitate. Faceti o ad gen extraordinara si schimbati presedintele si administratorul. Prr sumele neplatite trebuie trasi la raspundere presedintele si cei comitetul ex si cenzorii de la data delapidarii care aveau atributii in verificarea platilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de urmat in cazul in care presedintele, administratorul si toti ceilalti din comitet au deturnat fonduri ale blocului Viorel M. Viorel M. In urma cu jumatate de an administratorul a deturnat cca. 16.000 ron din încasările pe întreținere, si acum nu este de gasit. Se pare ca a plecat si cu ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari pentru presupuse datorii la intretinere gargaritacoco gargaritacoco Buna seara,azi am vazut afisat la avizier un mini afisi(o coala de A4,dar intr>un colt al colii,foarte mic scris,,PENALITATI MAI 2010\\OCTOMBRIE2013,unde mai ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere raluka raluka am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate ... (vezi toată discuția)